Automate your Marketing
with Womplify




 
.. mellda98's FoToPaGes ..

By: ImaNs muMmY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Jun-2012 02:24 Email | Share | | Bookmark



Wednesday, 25-Apr-2012 04:38 Email | Share | | Bookmark
5 Years 0Ld NauFaL!

 
 
 
View all 6 photos...


Naufal dah 5 tahun ..

Be a good boy Naufal .. mami loves you very much!

Tetiba ada terselit gamba paksu



Saturday, 28-Jan-2012 08:49 Email | Share | | Bookmark
kAkAk is stAndard 1 n0w!

 
 
 
View all 24 photos...

Happy New Year 2012 everyone!

Yeah good!dah nak abis bulan Januari baru aku reti nak wish korang happy new year kan?maafkan mak nyah .. mak busy bila anak² dah start masuk skolah nih ..

Yes .. my dearest kakak dah masuk darjah 1 .. kejap je masa berlalu kan?macam masih terasa² lagi ngilu kena jahit lepas lahirkan dia dulu .. dah beso dah anak dara aku ..

Gamba² nih aku snap masa hari pendaftaran kat skolah dia .. saja buat kenangan .. esok² dia dah beso, dia boleh tengok balik gamba² nih suma .. aku angkot skali si abang, bagi dia merasa suasana sekolah .. si abang pun sama excited macam dia pun nak masuk darjah 1 .. dah aim beg,kasut,baju skolah yg nak suruh aku beli time dia nak darjah 1 esok .. boleh?dasat kan bebudak skang .. suma main order je .. bukan dia kira poket mak dia berisi ke kering .. Insya Allah, mami akan layan sama rata ye nakk .. ko tunggu je turn ko esok ..

Untuk kakak, belajar rajin² .. jangan pikir nak main jek .. nih bukan zaman prasekolah lagik!mami nak kakak jadik anak yg solehah .. *ya rite!anak pegi skolah ko tak bagi pakai tudung!solehah tang mana?* .. as for now kakak dah bertudung pegi sekolah .. ada sorang kawan class dia yang sungguh pandai berdakwah kat anak aku nih .. terima kasih sumayyah *tengok nama la kan* .. setiap hari dia berzikir kat telinga anak aku suh pakai tudung .. good!kecik² lagi dah terapkan soal menutup aurat .. makcik kagum ngan sumayyah!

So selepas kakak jadik solehah .. kakak kena jadi murid yang bijak .. yang rajin .. demi untuk masa depan kakak sendiri .. ilmu sahaja yang boleh tolong kita dunia akhirat kak.. ingat apa cita² kakak .. apa harapan mami pada anak² mami .. semat dihati sentiasa .. mami doakan kakak berjaya dalam menempuh perjalanan hidup kakak untuk dunia mahupun akhirat .. yang penting akhirat la kan .. jadilah manusia yang berguna untuk agama, bangsa dan negara .. bila kakak dah berjaya nati, kenanglah jasa dan bakti orang disekeliling kakak .. hargai mereka .. sayangi mereka ..

Ya Allah ..
Kau golongkanlah putera-puteri hambaMU ini dalam golongan orang yang sentiasa terbuka menerima hidayah dan rahmatMU ya Allah .. peliharalah hati-hati kami ini ya Allah .. hambaMU ini mohon janganlah Kau lalaikan hati-hati mereka dari terus mengingatiMU dan kekasihMU, Nabi Muhammad SAW .. hambaMU ini memohon hidayah dan petunjukMU buat kami sekeluarga .. AMIN ..



Sunday, 18-Dec-2011 15:52 Email | Share | | Bookmark
TuGu NeGarA!

 
 
 
View all 25 photos...


Akhirnya aku berjaya jejakkan kaki kat Tugu Negara!bangga siot!rasa macam nak nyanyi lagu Negaraku je kat depan Tugu tuh!patriotik gile tak bunyinye?yup!aku, bila sentuh bab negara, aku memang patriotik .. c'mon man, this is our country, kalau kita tak sayang negara sendiri siapa lagi nak pertahankan maruah negara kita? wahh mellda!ooh ok cukup² .. kang aku start bersyarah tak cukup 40 helai kertas kajang .. but seriously ah aku memang sejak kecik zaman skolah rendah dah tanam cita² nak pegi tengok Tugu Negara secara live tapi asyik tak kesampaian .. mungkin belum ada keizinanNYA .. tapi Alhamdulillah, Allah makbulkan niat suci aku dah tua nih baru dapat peluang .. Alhamdulillah ..

Big thank to hubby sebab sudi bawak kami semua .. pasnih trip kita ke mana pulak eh? bukan apa kesian jugak bila tengok anak² memerap je kat umah .. sesekali kena bagi jugak bawak keluar kan .. kebetulan jugak, kitorang nih dah lama tak jenjalan memana .. dan yang paling penting aku sangat happy bila anak² aku happy!

*tengah pikir nak pegi mana pulak pasnih*




Sunday, 18-Dec-2011 15:48 Email | Share | | Bookmark
aJeEb!

 
 
 


crYinG!



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net